top of page

Брестол

-говори немски

Онлайн индивидуални 
курсове и частни уроци по 
немски език. Обучение
през скайп с учител.

  • индивидуални и полуиндивидуални курсове
 
  • в удобно за Вас време
 
  • стартиране веднага
 
  • безплатен пробен урок
     

Учете немски онлайн

Учете немски онлайн през скайп с нашите индивидуални курсове и частни уроци, защото това е най-бързият и удобен начин за изучаване на немски език. 

 

Изучаването на немски онлайн с частен учител при нас не е по-скъпо от стандартният, присъствен курс в група (вижте цени), а предимствата са същевременно многобройни: 

 

  • Индивидуални занятия - освен че сте сам с учителя за най-пъноценно обучение, Вие пестите и време - за разлика от стандартният курс в група, където едно ниво например се взима средно за 80-90 учебни часа, при нас това става за само 30-40.

 

  • Фокус върху говоренето - това е най-важното умение в процеса на обучение за нас и на което особенно наблягаме. Нашата цел е Вие да можете да говорите немски език.

 

  • Стартирате веднага - тъй като курсовете са предимно индивидуални, Вие не чакате да се сформира група, може да започнете по всяко време.

 

  • Безплатен пробен урок - това е чудесна възможност за Вас да се запознаете с онлайн обучението и учебната система, както и да определите нивото си. И всичко това безплатно.

 

  • Гъвкави занятия - дневни, вечерни или съботно-неделни, Вие сами решавате кога да протичат занятията.

 

Нашите частни уроци по немски са една чудесна добавка за всички самоубочаващи се, които биха искали да си изяснят някои граматически особенности например или просто да упражнят езика говоримо. Вие закупувате само толкова часове, колкото сметнете за необходими.

 

Изпратете Вашето запитване за онлайн индвидуален курс или частни уроци и учете немски с нас.

 

Ако търсите работа като преподавател по немски език, можете да прочетете повече за нашите изисквания и да се кандидатирате от тук

 

Не изпускайте нашите промоционални курсове

Бъдете информирани за специалните ни предложения

Онлайн обучението     

13 Март 2015

 

"Отначало записах присъствен курс към школата, въпреки, че ми беше доста неудобно заради пътуването. Когато ми предложиха онлайн обучение не бях склонен да се съглася, но сега съм на мнение, че това е най-удобният възможен вариант. Горещо го препоръчвам на всички." 

 

                                          Георги Цветанов

Индивидуален курс по немски език   
19 Ноември 2014

 

"Самоубочавах се доста дълго и след като изгубих време, без да имам кой знае какъв напредък, реших да запиша курс. Понеже съм скептична към големите групи, избрах индивидуален курс. Разликата е голяма. За мен това е най-добрият начин за изучаване на език."                              

                                         Моника Стойчева

bottom of page